sestdiena, 2012. gada 8. decembris

Maybelline Volum’ Express Falsies Feather tuša

Volum’ Express Falsies Feather mascara review


Hello gorgeous! Today I am going to share my thoughts of Volum’ Express Falsies Feather mascara by Maybelline. In the US this mascara is called Volum' Express the Mega Plush. Now, mega volume goes mega plush. Maybellines first gel-mousse mascara. Lashes never brittle or flaky.  I have to say I didn`t get the point of mascaras flexible wand. How can it help with the application of mascara? The bristles are nice, I have to say I don`t actually like silicone or rubber bristles. I just prefer classics :) I like the formula of the mascara. It is hard to explain, but the formula differs from the other mascaras by Maybelline. It is more "soft" and plastic. The lashes stay soft. This mascara wont last all the hard workout in the gym, but will definitely last a day in school :) I like how it sits on my lashes and I think this is a good mascara (not heavy duty one) for everyday life. See pictures below (the yellow shade of my skin on the second picture is not anyhow related to the use of mascara :)

Sveikas, daiļās! Jau kādu laiciņu atpakaļ pie manis nonāca šī jaukā tuša, tā kā esmu kārtīgi notestējusi un varu pastāstīt arī jums :) Tušas revolucionārais sastāvs piešķir gaisīgu apjomu, bet inovatīvā fleksora birstīte atdala katru skropstiņu. Teikšu godīgi, ka lokano birstītes kāta būtību tā arī nesapratu, toties pati birstīte ir laba :) Man nepatīk ne silikona, ne gumijas, ne arī ķemmes paskata birstītes. Uzticos klasiskām vērtībām :) 
Tušas formula ir tiešām savādāka, es teiktu, ka tuša ir mīkstāka, tāda - plastiskāka. Lieliski turas visu dienu, bet ekstrēmos apstākļos (kārtīga nodarbība sporta zālē vai draudzenes kāzas ar dejām nakts garumā) var nedaudz nobirt. Bet paskaties uz efektu:

before - pirms

after - pēc

Skropstas ir tiešām apjomīgas un atdalītas (ādas dzeltenīgums otrā bildē nav saistīts ar tušu :) Secinājums: laba tuša ikdienai.
P.S. cena veikalos ap 6 ls.
P.P.S. šobrīd Drogās ir akcija: Pērc Maybelline produktus par summu virs 6.99 Ls un saņem dāvanā Maybelline color tattoo acu ēnas (starp citu man viņas ļoti patīk :)




11 comments:

  1. Smuki. :) Es arī izmantoju iespēju tikt pie color tatto acu ēnām, iesaku arī pārējām. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man ir daži ASV variati, pomegranate punk viennnozimīgi mans favorīts :)

      Dzēst
  2. Tev ļoti labi izskatās! Man šīs tuša šķita pārāk sausa.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. paldies :) tiešām? man gan viņa liekas tāda kā lielākā daļa tušu, izņemot to plastiskumu, es pamēģināju Catrice ūdensnoturīgo tušu, lūk tā gan man šķita tāda ļoti bieza (sausa nē)

      Dzēst
  3. manas skropstas vispār ar maybelline tušām nedraudzējās ;( visas šķiet pārāk sausas. Nezinu kāpēc, bet nav tādas kremīgās kā piem. Armani ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. godīgi sakot, es nemanīju starpību konsistencē :) bet man patīk tādas "sausākas" tušas, vai arī šķidras, bet ar biezāku birstīti

      Dzēst
  4. Man ļoti patīk šīs tušas efekts, bet man pēc 2h no tās ir pandas acis (un apakšējās skropstas es nekrāsoju). Domāju sākumā, ka varbūt tā ir acu krēma vaina, ka satauko skropstas, bet pēdējās dienās esmu atgriezusies pie L'Oreal Million Lashes, un problēmas vairs nav, viss turas lieliski!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man pirmās pāris reizes arī tā bija, bet pēc kādas nedēļas viss bija kārtībā :)

      Dzēst
  5. Upon returning to the starting line, the first player must pass the
    sugar cube to the next teammate in line and so on.
    I won't spoil your surprises and give away any more details. The game would begin with them watching the collapse of society and the outbreak of magic around the world.

    my weblog - courtney

    AtbildētDzēst