Hello gorgeous! These little cuties are HD blushers by ELF. I have shades Headliner and Superstar. They both are uber pigmented (as you can see from swatches). Also they both have tiny pearly shimmer which gives gorgeous highlight to the cheeks. Headliner is pale pink with a cool base and Superstar is peachy-corally-pink. The only downside of these HD blushers is the fact that they tend to separate over time. It is not like they completely settle down...but still nasty. But I love them!

Sveikas, daiļās! Ilgi gaidīju, kad ELF UK mājaslapā būs pieejami HD vaigu sārtumi. Amerikā šie mazulīši bija jau sen, bet, jau kādu laiciņu, tos var dabūt arī Eiropā. Tā kā esmu krēmveida vaigu sārtumu fane, šos nevarēju palaist garām :)
Eiropā ir pieejami 5 toņi. Sev izvēlējos 2 gaišākos: Headliner un Superstar.
ELF HD blush Headliner (left) and Superstar (right)

Headliner ir gaiši rozā ar vēsu apakštoni, bet Superstar rozā ar koraļļu krāsas apakštoni. Abos sārtumos ir ļoti smalkas pērļu daļiņas. Protams, nekāda "frosty" finiša viņem nav, tikai viegs izgaismojošs efekts.
Uz rokas:
ELF HD blush Headliner (left) and Superstar (right)
 Un izsmērējot:
ELF HD blush Headliner (left) and Superstar (right)
Sārtumi ir fanatastiski pigmentēti (var redzēt no swatchiem)! Ar maz-mazītiņu pilīti pilnībā pietiek abiem vaidziņiem :)Noturībā - visa diena.
Vienīgais, kas man nepatīk ir tas, ka stāvot tie mēdz sadlīties uz frakcijām: silikona eļļu un pūderi-pigmentu. Nav tā, ka pilnīgi nostāvās, bet, tomēr - nepatīkami. 
P.S. Pirku šeit. Cena ap 3.50 Ls.